Frikandellen eetwedstrijd!

frikandellenHeb jij een grote eetlust, een voorliefde voor frikandellen en heb je altijd al eens een record op je naam willen hebben? Dan ben jij de geschikte deelnemer voor onze competitie frikandellen eten! 

Geef je nu gratis op als deelnemer voor de lekkerste competitie van het jaar! 

Je krijgt 10 minuten om zo veel mogelijk frikandellen te eten. Uiteraard zorgen wij voor het bier om de frikandellen zorgvuldig mee weg te spoelen.

Prijzen

De winnaar ontvangt een diner voor twee bij Brasserie Bennies. De tweede prijs is een heerlijke doos kroketten, om het thuis nog eens dunnetjes over te doen! 

Details frikandellenwedstrijd

Waar: De Hut van Ome Henne

Wanneer: donderdag 3 oktober 2014

Tijd: 16.00 uur

 

Mede mogelijk gemaakt door... 

Logo-zonder_tlekkerstonderweg-Horecavo-RGB

Frikandellen eten in De Hut

Open Leidsch Kampioenschap Frikandel Eten

De derde editie van het Open Leidsch Kampioenschap Frikandel Eten eten vindt dit jaar weer plaats op 3 oktober om 16.00 uur bij De Hut van Ome Henne. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar deelnemers die deze uitdaging aandurven. Het gaat erom wie de meeste frikandellen kan eten binnen 10 minuten. De winnaar vorig jaar bereikte het aantal van 11 frikadellen. Aansluitend zullen er optredens zijn van onder andere Rubberen Henkie en Dj Flor. Tevens zal Barry Badpak hier het enige 3 oktober optreden van dit jaar doen.

Meld je nu aan! Mail naar of gebruik onderstaand formulier.

Inschrijven

Aanmelden frikandellen eten
Man
Vrouw